Direktlänk till inlägg 15 februari 2012
En personlig favorit hos mig är Renée Voltaires produkter som jag använder mig mycket av i min matlagning. Hittade precis en kurs som hon ska hålla om Rawfood, den 25:e mars i Stockholm, som låter väldigt spännande. Efter att ta testat Rawfood förra veckan känner jag starkt att jag skulle vilja lära mig mer om detta och få ännu mer härlig, kreativ inspiration.
Är det någon som känner för att följa med tro? Kontakta mig gärna i så fall! Kursen håller på mellan 09.30-16.00 på Restaurangakademien i Stockholm och kostar 2295:-
Såhär skriver Renée om kursen på sin hemsida www.reneevoltaire.se
"Välkommen på en inspirerande matlagningskurs där vi lär oss att ha roligt i köket med Rawfood. Jag lär ut grunderna och visar olika tekniker som gör maten mer näringsrik och lättsmält, bland annat groddning, blötläggning och torkning. Råvarorna är vegetariska och vi provar nya sätt att tillaga dem.
Tillsammans låter vi kreativiteten flöda och hittar nya spännande recept med frukt och grönsaker, nötter, fröer och kryddor. Vi lagar riktig gourmet mat; kryddiga röror, vackra kex, raw paj, algsallad och underbara desserter helt utan socker, vete och mjölkprodukter.
Jag kommer även att berätta om mina superfoods och ge tips på hur du varierar din morgonsmoothie.
Så låt dig inspireras av hur vacker och himmelskt god maten blir när man lagar den med naturliga råvaror, glädje och kärlek."
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | |||||||
|